Osteri masterclass ja illallinen 13.10.2021 klo 17.30 alkaen

99,00

Viinikellarissa tutustutaan osterien maailmaan ja näiden avaamiseen kuusinkertaisen osterinavauksen Suomen mestarin Johann Schlagin johdolla keskiviikkona 13.10. klo 17.30 alkaen.

Opit illan aikana avaamaan osterin oikeaoppisesti ja tunnistamaan eroja erilaisten ostereiden välillä. Pääset tutustumaan ja maistelemaan illan aikana 3 erilaista Fin de Claire-osteria ja villiosterin. Ja kyllähän ostereiden kylkeen lasillinen kuohuvaa kuuluu! Maistelulautaseen kuuluu:

Bretange/Irlanti, Muigren
Normandie, Utah beach
Marennes, Geay L´Ultime
Bretange, Belon

Illan kruunaa Sir Timo “Lintsi” Linnamäen suunnittelma 3 ruokalajin maistelumenukokonaisuus viineineen. Voit tutustua menuseen tästä alta:

ALKURUOKA:

Häränfileepastramia muikunmädin, punasipulin ja keltuaisen kera

PÄÄRUOKA:

Paistettua siikaa, härkäpapuragout ja vanilja-hollandaisea

JÄLKIRUOKA:

Suklaabavaroise kirsikan ja marengin kera

P.S Otamme mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliot huomioon illallisella henkilökohtaisesti

Illallisen hinta on vain 99€/hlö (sis. osteri-tastingin, tutustumisen osterin avaukseen, lasin kuohuviiniä ostereiden kera, 3 ruokalajin menun viineineen)

Tule tutustumaan tähän herkkään herkkuun Viinikellarissa!

Paikkoja vain rajatusti, joten nappaathan paikkasi pian!

1 varastossa

Osteri masterclass ja illallinen 13.10.2021 klo 17.30 alkaen

99,00

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,