135,00

Tasting + dinneri 4 rkl 10 viiniä hinta 135€ (55 € menu + 80€ tasting) Ystävänpäiväviikon kunniaksi toteutetaan toinen ilta suursuosion saavuttaneella Puglia teemalla. Keskiviikkona 10.2. lähdetään ruoka- ja viinimatkalle aurinkoiseen Apuliaan Italian itärannikolle. Adrianmeren suolaisista merituulista nauttiva Puglia on tunnettu merenelävistään ja hyvän hinta-laatusuhteen omaavista viineistään. Kuiva ja aurinkoinen viinialue tuottaa runsaita ja täyteläisiä punaviinejä ja toimii kotina mm. Negroamaron, Primitivon ja Bombino Neron lajikkeille. Pugliasta Ultiman Fiascoon ovat rantautuneet myös Ron Mossin ensimmäiset viinit. Liity seuraamme nauttimaan 4 ruokalajin viini-illallinen yhdessä alueen viiniherkkujen kera. Olemme keränneet mielenkiintoisen kattauksen ja läpileikkauksen alueen tarjonnasta ja samalla mukaan voi tarttua tiedonjyvä jos toinenkin alueen tuotannosta Dauniasta Salentoon.

135,00

Tasting + dinneri 4 rkl 10 viiniä hinta 135€ (55 € menu + 80€ tasting) Kylmän tammikuun piristykseksi lähdetään ruoka- ja viinimatkalle aurinkoiseen Apuliaan Italian itärannikolle. Adrianmeren suolaisista merituulista nauttiva Puglia on tunnettu merenelävistään ja hyvän hinta-laatusuhteen omaavista viineistään. Kuiva ja aurinkoinen viinialue tuottaa runsaita ja täyteläisiä punaviinejä ja toimii kotina mm. Negroamaron, Primitivon ja Bombino Neron lajikkeille. Pugliasta Ultiman Fiascoon ovat rantautuneet myös Ron Mossin ensimmäiset viinit. Liity seuraamme nauttimaan 4 ruokalajin viini-illallinen yhdessä alueen viiniherkkujen kera. Olemme keränneet mielenkiintoisen kattauksen ja läpileikkauksen alueen tarjonnasta ja samalla mukaan voi tarttua tiedonjyvä jos toinenkin alueen tuotannosta Dauniasta Salentoon.

139,00

Toscana toimii vuodesta toiseen monen viinistä kiinnostuneen pyhiinvaelluskohteena. Vuosisatojen ajan on kumpuilevalla maa-alalla tuotettu viiniä ja nykyisin Toscanan viineillä on paikkansa lähes jokaisen viininrakastajan sydämessä. Alueen Sangiovese taipuu moneksi ja mm. Bordeaux'n tyyliin valmistetut supertoscanalaiset nostivat alueen huippuviinien maailmankartalle 70-luvulla. Toscanalle tyypilliseen Cucina poveran rustiikkiseen tyyliin valmistetun ruuan seurassa nautitut herkulliset punaviinit vievät hetkeksi pois helmikuisesta Helsingistä! Tasting + dinneri 4 rkl 10 viiniä hinta 139€ (55€ menu + 84 € tasting)

135,00

Tasting + dinneri 4rkl 10 viiniä hinta 135€ (55 € menu + 80€ tasting) Marche - Italia pienoiskoossa. Marchen kalkkinen maaperä on omiaan Sangiovesen, Trebbianon ja Verdicchion kaltaisten lajikkeiden viljelyyn ja alue on tunnetuin juuri raikkaista runsaan mineraalisista valkoviineistään. Herkkuja alueella pääsee nauttimaan rannikon merenelävistä aina vuoriston maalaisruokaan saakka.

135,00

Tasting + dinneri 4rkl 10 viiniä hinta 135€ (55€ menu + 80€ tasting) Italian sydämessä sijaitseva Umbrian alue on koti raikkaalle ja hapokkaalle Grechettolle ja antioksidantteja täynnä olevalle Sagrantinolle. Hieman aliarvostetulta viinialueelta voit halutessasi löytää helmiä, kuten Antinorin suvun omistaman Castello della Salan viinejä.

135,00

Tasting + dinneri 4 rkl 10 viiniä hinta 135€ (55€ menu + 80€ tasting) Soave, Prosecco ja Amarone. Näitä viinejä on haalittu nautittavaksi joulupöydässä, juustojen kanssa ja piknikillä aurinkoisena päivänä Suomenlinnassa. Veneton viinit ihastuttavat ja tarjoavat osaltaan laajan kattauksen jokaiseen makuun. 90 000 hehtaaria käsittävä viinialue ulottuu pohjoisen Alpeilta etelän Adrianmeren lämpöön. Aikataulu aloitus kello 17.30--> 20.30 + mahdollisuus keskustelulle 30 min päälle.