Takaisin Sue Ellenin kotisivulle
99,00

Viinikellarissa tutustutaan osterien maailmaan ja näiden avaamiseen kuusinkertaisen osterinavauksen Suomen mestarin Johann Schlagin johdolla keskiviikkona 13.10. klo 17.30 alkaen.

Opit illan aikana avaamaan osterin oikeaoppisesti ja tunnistamaan eroja erilaisten ostereiden välillä. Pääset tutustumaan ja maistelemaan illan aikana 3 erilaista Fin de Claire-osteria ja villiosterin. Ja kyllähän ostereiden kylkeen lasillinen kuohuvaa kuuluu! Maistelulautaseen kuuluu:

Bretange/Irlanti, Muigren Normandie, Utah beach Marennes, Geay L´Ultime Bretange, Belon

Illan kruunaa Sir Timo "Lintsi" Linnamäen suunnittelma 3 ruokalajin maistelumenukokonaisuus viineineen. Voit tutustua menuseen tästä alta:

ALKURUOKA: Häränfileepastramia muikunmädin, punasipulin ja keltuaisen kera PÄÄRUOKA: Paistettua siikaa, härkäpapuragout ja vanilja-hollandaisea JÄLKIRUOKA: Suklaabavaroise kirsikan ja marengin kera P.S Otamme mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliot huomioon illallisella henkilökohtaisesti

Illallisen hinta on vain 99€/hlö (sis. osteri-tastingin, tutustumisen osterin avaukseen, lasin kuohuviiniä ostereiden kera, 3 ruokalajin menun viineineen)

Tule tutustumaan tähän herkkään herkkuun Viinikellarissa!

Paikkoja vain rajatusti, joten nappaathan paikkasi pian!