Takaisin Sue Ellenin kotisivulle
99,00

Samppanjabrunssi klo 12.30-14.30, Sue Ellen (Eteläranta 16). Sue Ellenin bottomless samppanjabrunssi tarjoaa hurmaavan tavan viettää lauantaipäivää! Brunssi alkaa klo 12.30 ja samppanjaa sekä herkullisia brunssimenun antimia nautitaan aina klo 14:30 saakka. BRUNSSIMENU Pieni rapukakku Kokonaisia katkarapuja ja aiolia Lohicheviche ja avocadoa Härkäpastramia ja parmesaania Grillattu varsiparsakaaliparsa-fetasalaatti ja marinoitua punasipulia Bulgursalaattia ja marinoitua tomaattia Juustoa ja chutney Leipää ja levitettä *** Tuoretta tankoparsaa ja tomaattivinaigrettea *** Raparperipiirakkaa Sekä läpi menun samppanjana Lecomte Pere & Fils Champagne Brut Tradition.  

99,00

Samppanjabrunssi klo 12.30-14.30, Sue Ellen (Eteläranta 16). Sue Ellenin bottomless samppanjabrunssi tarjoaa hurmaavan tavan viettää lauantaipäivää! 22.5 Brunssi alkaa klo 12.30  ja Brunssia vietetään Euroviisu-hengessä, vanhat tutut Euroviisut tahdittavat brunssin soittolistaa ja bling-bling on enemmän kuin ok juuri tänään. Sue Ellenkin koristautuu teeman henkisesti! Ja samppanjaa sekä herkullisia brunssimenun antimia nautitaan aina klo 14:30 saakka. BRUNSSIMENU Pieni rapukakku Kokonaisia katkarapuja ja aiolia Lohicheviche ja avocadoa Härkäpastramia ja parmesaania Grillattu varsiparsakaaliparsa-fetasalaatti ja marinoitua punasipulia Bulgursalaattia ja marinoitua tomaattia Juustoa ja chutney Leipää ja levitettä *** Tuoretta tankoparsaa ja tomaattivinaigrettea *** Raparperipiirakkaa Sekä läpi menun samppanjana Lecomte Pere & Fils Champagne Brut Tradition.  

99,00

Samppanjabrunssi klo 12.30-14.30, Sue Ellen (Eteläranta 16). Sue Ellenin bottomless samppanjabrunssi tarjoaa hurmaavan tavan viettää lauantaipäivää! Brunssi alkaa klo 12.30 ja samppanjaa sekä herkullisia brunssimenun antimia nautitaan aina klo 14:30 saakka. BRUNSSIMENU Pieni rapukakku Kokonaisia katkarapuja ja aiolia Lohicheviche ja avocadoa Härkäpastramia ja parmesaania Grillattu varsiparsakaaliparsa-fetasalaatti ja marinoitua punasipulia Bulgursalaattia ja marinoitua tomaattia Juustoa ja chutney Leipää ja levitettä *** Tuoretta tankoparsaa ja tomaattivinaigrettea *** Raparperipiirakkaa Sekä läpi menun samppanjana Lecomte Pere & Fils Champagne Brut Tradition.