Varasto loppu
139,00

Toscana toimii vuodesta toiseen monen viinistä kiinnostuneen pyhiinvaelluskohteena. Vuosisatojen ajan on kumpuilevalla maa-alalla tuotettu viiniä ja nykyisin Toscanan viineillä on paikkansa lähes jokaisen viininrakastajan sydämessä. Alueen Sangiovese taipuu moneksi ja mm. Bordeaux'n tyyliin valmistetut supertoscanalaiset nostivat alueen huippuviinien maailmankartalle 70-luvulla. Toscanalle tyypilliseen Cucina poveran rustiikkiseen tyyliin valmistetun ruuan seurassa nautitut herkulliset punaviinit vievät hetkeksi pois helmikuisesta Helsingistä! Tasting + dinneri 4 rkl 10 viiniä hinta 139€ (55€ menu + 84 € tasting)

135,00

Tasting + dinneri 4rkl 10 viiniä hinta 135€ (55€ menu + 80€ tasting) Italian sydämessä sijaitseva Umbrian alue on koti raikkaalle ja hapokkaalle Grechettolle ja antioksidantteja täynnä olevalle Sagrantinolle. Hieman aliarvostetulta viinialueelta voit halutessasi löytää helmiä, kuten Antinorin suvun omistaman Castello della Salan viinejä.

135,00

Tasting + dinneri 4 rkl 10 viiniä hinta 135€ (55€ menu + 80€ tasting) Soave, Prosecco ja Amarone. Näitä viinejä on haalittu nautittavaksi joulupöydässä, juustojen kanssa ja piknikillä aurinkoisena päivänä Suomenlinnassa. Veneton viinit ihastuttavat ja tarjoavat osaltaan laajan kattauksen jokaiseen makuun. 90 000 hehtaaria käsittävä viinialue ulottuu pohjoisen Alpeilta etelän Adrianmeren lämpöön. Aikataulu aloitus kello 17.30--> 20.30 + mahdollisuus keskustelulle 30 min päälle.

99,00

Samppanjabrunssi klo 14:30-16:30, Sue Ellen (Eteläranta 16). Sue Ellenin bottomless samppanjabrunssi tarjoaa riemastuttavan tavan viettää Lauantaipäivää ja Pääsiäistä! 1. kattaus alkaa klo 11:30 ja samppanjaa sekä herkullisia brunssimenun antimia nautitaan aina klo 13:30 saakka. BRUNSSIMENU pieni rapukakku kokonaisia katkarapuja ja aiolia lohicheviche ja avocadoa härkäpastramia ja parmesaania grillattu bimiparsa-fetasalaatti ja marinoitua punasipulia bulgursalaattia ja marinoitua tomaattia juustoa leipää ja levitettä *** Blinivohveli, sienisalaattia, smetaana ja mätiä *** Suklaabrownie ja pralinemoussea Sekä läpi menun samppanjana Legras & Haas Chouilly Grand Cru Blanc de Blancs Champagne Brut  

99,00

Samppanjabrunssi klo 14:30-16:30, Sue Ellen (Eteläranta 16). Sue Ellenin bottomless samppanjabrunssi tarjoaa riemastuttavan tavan viettää Lauantaipäivää ja Pääsiäistä! 1. kattaus alkaa klo 11:30 ja samppanjaa sekä herkullisia brunssimenun antimia nautitaan aina klo 13:30 saakka. BRUNSSIMENU pieni rapukakku kokonaisia katkarapuja ja aiolia lohicheviche ja avocadoa härkäpastramia ja parmesaania grillattu bimiparsa-fetasalaatti ja marinoitua punasipulia bulgursalaattia ja marinoitua tomaattia juustoa leipää ja levitettä *** Blinivohveli, sienisalaattia, smetaana ja mätiä *** Suklaabrownie ja pralinemoussea Sekä läpi menun samppanjana Legras & Haas Chouilly Grand Cru Blanc de Blancs Champagne Brut  

99,00

Samppanjabrunssi klo 12:00-14:00, Sue Ellen (Eteläranta 16). Sue Ellenin bottomless samppanjabrunssi tarjoaa riemastuttavan tavan viettää lauantaipäivää: klo 12.00 alkaen nautitaan pohjattomasti samppanjaa sekä herkullisia brunssimenun antimia aina klo 14.00 saakka. BRUNSSIMENU pieni rapukakku kokonaisia katkarapuja ja aiolia lohicheviche ja avocadoa härkäpastramia ja parmesaania grillattu bimiparsa-fetasalaatti ja marinoitua punasipulia bulgursalaattia ja marinoitua tomaattia juustoa leipää ja levitettä *** Blinivohveli, sienisalaattia, smetaana ja mätiä *** Suklaabrownie ja pralinemoussea   Sekä läpi menun samppanjana Lecomte Brut Tradition, Vinay, Champagne