Ciao! Haluamme kertoa sinulle uusimmista metkuistamme!

Jätä yhteystietosi ja tilaa uutiskirje.

99,00

Sue Ellenin viini-ilta: Kalifornian viinit  23.11 klo 17-20, Sue Ellen Viinikellari (Eteläranta 16). Hinta: 99€ / hlö Sue Ellenin syksy tuo mukanaan viinitastingit tunnelmallisessa Viinikellarissamme Etelärannassa. Syksyn aikana syvennymme Uuden maailman viineihin alue tai tyyli kerrallaan. Viini-ilta pitää sisällään 8 viinin maistelun sekä teemaan sopivan 3 ruokalajin maistelumenun. Syksyn viimeinen viini-ilta avaa meille kauniin Kalifornian viinien saloja. Lämmin ja monipuolinen viinialue mullistaa käsityksen Chardonnaysta, Pinot Noirista ja muista ranskalaisista klassikkorypäleistä. Tule nauttimaan kanssamme ihanista viineistä ja Sue Ellenin keittiön herkuista ja irtaudu hetkeksi arjesta!

Varasto loppu
185,00

Tasting + dinneri 4rkl 10 viiniä hinta 185€ (55 € menu + 130€ tasting) Piemonte - Italian arvostetuimmat viinit. Vuoden viimeisessä viini-illassa matkaamme Italian pohjoiselle viinialueelle hurmaavaan Piemonteen! Tämä vuorten ympäröimä kiehtova viinialue sulkee sisälleen maailman hienoimpia punaviinejä, Italian monipuolisimman ruokakulttuurin ja uskomattoman kirjon valkoviinejä. Viinien kuningasta, Baroloa, pääsemme maistelemaan useammalta tuottajalta ja syvennymme myös alueen vähemmän tunnettuihin alkuperäislajikkeisiin ja pientuottajiin. Näiden herkkujen äärellä siirryt hetkeksi pois loskaisesta Helsingistä Nebbiolon hurmaavan tuoksun vietäväksi.

99,00

Viinikellarissa tutustutaan osterien maailmaan ja näiden avaamiseen kuusinkertaisen osterinavauksen Suomen mestarin Johann Schlagin johdolla keskiviikkona 13.10. klo 17.30 alkaen.

Opit illan aikana avaamaan osterin oikeaoppisesti ja tunnistamaan eroja erilaisten ostereiden välillä. Pääset tutustumaan ja maistelemaan illan aikana 3 erilaista Fin de Claire-osteria ja villiosterin. Ja kyllähän ostereiden kylkeen lasillinen kuohuvaa kuuluu! Maistelulautaseen kuuluu:

Bretange/Irlanti, Muigren Normandie, Utah beach Marennes, Geay L´Ultime Bretange, Belon

Illan kruunaa Sir Timo "Lintsi" Linnamäen suunnittelma 3 ruokalajin maistelumenukokonaisuus viineineen. Voit tutustua menuseen tästä alta:

ALKURUOKA: Häränfileepastramia muikunmädin, punasipulin ja keltuaisen kera PÄÄRUOKA: Paistettua siikaa, härkäpapuragout ja vanilja-hollandaisea JÄLKIRUOKA: Suklaabavaroise kirsikan ja marengin kera P.S Otamme mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliot huomioon illallisella henkilökohtaisesti

Illallisen hinta on vain 99€/hlö (sis. osteri-tastingin, tutustumisen osterin avaukseen, lasin kuohuviiniä ostereiden kera, 3 ruokalajin menun viineineen)

Tule tutustumaan tähän herkkään herkkuun Viinikellarissa!

Paikkoja vain rajatusti, joten nappaathan paikkasi pian!

99,00

Sue Ellenin viini-ilta: Ihmeellinen Tamania  21.9 klo 17-20, Sue Ellen Viinikellari (Eteläranta 16). Hinta: 99€ / hlö Sue Ellenin syksy tuo mukanaan viinitastingit tunnelmallisessa Viinikellarissamme Etelärannassa. Syksyn aikana syvennymme Uuden maailman viineihin alue tai tyyli kerrallaan. Viini-ilta pitää sisällään 6 viinin maistelun sekä teemaan sopivan 3 ruokalajin maistelumenun. Syksyn toinen viini-ilta vie meidät Australiaan ja pääsemme tutkimaan ihmeellistä Tasmaniaa. Kaunis ja vehreä saari kätkee sisälleen monia mielenkiintoisia viinejä jotka varmasti saavat keskustelua aikaiseksi illan mittaan. Tule nauttimaan kanssamme ihanista viineistä ja Sue Ellenin keittiön herkuista ja irtaudu hetkeksi arjesta!

135,00

Tasting + dinneri 4 rkl 10 viiniä hinta 135€ (55€ menu + 80 € tasting) Syksyn syventyessä matkaamme Koillis-Italiaan Alppien juureen Alto Adigeen. Italian ja Itävallan rajamaissa sijaitseva viinialue on tunnettu runsaan hapokkuuden omaavista valkoviineistään sekä syvän punaisista punaviineistä. Raskaan vuoristoruuan seuraan sovitamme alueen huipputuottajien viinejä sekä muutamia erikoisuuksia.

Varasto loppu
135,00

Tasting + dinneri 4rkl 10 viiniä hinta 135€ (55 € menu + 80€ tasting) Sardinia & Sisilia - Italiaa saarimaisemissa. Kaksi italian jylhää saarta, joiden viinituote on aivan omaa luokkaansa. Syksyn ensimmäisessä viini-illassa lähdetään pois mantereelta. Tuhtia punaviiniä ja mereneläviä, niistä on saarten viinin ja ruuan liitto tehty. Sisiliassa tutuksi tulee Nerello Mascalese ja hapokas Inzolia, kun taas Sardinia hurmaa alkuperäislajikkeillaan Vermentinolla ja Cannonaulla. Tule nauttimaan kanssamme saarten herkuista syyskuussa!

78,00

Juhannus tulee ja kohta kirmataan kirjaimellisesti kesälaitumille tai laitureille. Olet sitten kaupungissa, menossa mökille tai veneilemään, on Fiasco? by Ultiman juhannussetti vailla vertaa. Menu koostuu ruokaisista salaateista ja grilliin tai pannulle valmiista herkuista, joiden laadun keittiömme varmistaa ja huolella pakkaa. Ainekset on suunniteltu niin että kestävät viileässä pidemmänkin matkan jättämällä maitotuotteet ja majoneesit hyllyyn. Varmista itsellesi pehmeä lasku juhannukseen ja jätä esivalmistelu meille.

Toscanalaista leipäsalaatti panzanellaa

**

Fagioli e tonno salaattia

**

Antipasti misti

Italialaisia leikkeleitä ja pecorino juustoa

**

Grilliin tai pannulle:

Mallaspossun salsiccia makkaroita ja

karitsan kyljyksiä nduja-salsan kera

Kevät vihanneksia

**

Focaccia leipää ja oliivitahnaa

Halutessasi voit noutaa juhannussetin Ravintola Ultimasta keskiviikkona 23.6. klo 12-16 tai valita Premium-kotiinkuljetuksen. Toimitus tapahtuu keskiviikkona 23.6. klo 13-17 välisenä aikana ja toimitusalueenamme ovat Helsinki, Espoo ja Kauniainen.

Varasto loppu

Pääsiäisherkkuja kotiin, kahdelle, Fiasco? by Ultiman tapaan. Pitkälle esivalmisteltu kolmen ruokalajin Pääsiäismenu kahdelle. Halutessasi voit täydentää makumaailmaa valitsemalla samaan pakettiin vaikka Antipasti mistin, foccacciaa tai välijuustot. Huomioittehan, että emme valitettavasti kokonaisuudessa voi ottaa erikoisruokavalioita huomioon. Halutessasi voit noutaa Pääsiäiskassin Ravintola Ultimasta torstaina 1.4. klo 12-17 tai valita Premium-kotiinkuljetuksen. Toimitus tapahtuu torstaina 1.4. klo 13-17 välisenä aikana ja toimitusalueenamme ovat Helsinki, Espoo ja Kauniainen.